Kontakt

Ubytování na statku Krakovice se nachází v Jižních Čechách,

na ničím nerušené samotě uprostřed šumavské přírody.

Zkrátka tam, kde „lišky dávají dobrou noc“.

Naše adresa je Výnězda 15, a jsme opravdu na úplné samotě. Nejblíže nám je vesnička Výnězda, vzdálená jeden kilometr, dále pak větší vesnice Omlenička a Omlenice. Při příjezdu k nám dejte pozor, aby Vás nezmátla odbočka přímo do vesničky Výnězda, i když ji máme sice v adrese, musíte vydržet a jet ještě o kousek dál 🙂 Nejjednodušeji nás najdete, vydáte-li se směrem na hraniční přechod s Rakouskem – Dolní Dvořiště. Pokud pojedete po hlavním tahu E55, u města Kaplice sjedete z hlavní silnice vpravo na vedlejší, směr Český Krumlov. Ta Vás asi po sedmi kilometrech zavede k odbočce doprava, na polní kamennou cestu, která vede přímo k nám 🙂

Pokud zvolíte romantičtější příjezd, můžete se vydat do Českého Krumlova a poté odbočit směr vesnice Přídolí. Pak pojedete přibližně 15 kilometrů po malebné silničce lemující lesy a kopce s krásnými vyhlídkami do krajiny. Při pěkném počasí budete odměněni těsně před příjezdem k odbočce na penzion Krakovice vyhlídkou na vrcholky pohoří Alp.

Pro lepší orientaci a navigaci jsem Krakovici zanesla i do map Googlu 🙂

V případě zájmu o ubytování mne prosím kontaktujte na telefonu 603 715 703, nebo napište na dora@krakovice.cz. Ráda Vám zodpovím veškeré dotazy a zarezervuji termín pobytu.

Budu se těšit 🙂   Vaše Dora